Page 1 of 1

New User needs help please

Posted: Wed Nov 29, 2017 1:51 pm
by Classic49
Hi

I have the full version of Navichord which I purchased from the App Store yesterday and used the Youtube video (https://www.youtube.com/watch?v=xRdH_6cxLRg&t=113s) to help get started.

Firstly, I don't get the 4 icons down the right hand edge of the screen.

Secondly, when I choose a chord and press the "+" sign next to the chord name, the grid doesn't show up (although the "+" sign glows bright when pressed). Using the grid icon on the left side shows an empty grid.

Can anyone tell me what I am missing please?

Re: New User needs help please

Posted: Sat Dec 09, 2017 11:09 pm
by DenisKutuzov
Thank you for purchasing Navichord!

Firstly, I don't get the 4 icons down the right hand edge of the screen.


The icons on the right are active when you are in IAA (InterApp Audio) mode. This is a way to exchange audio between apps. Apps that support IAA are: Garageband, Bitmaker 3, Audiobus, AUM and many more.

Secondly, when I choose a chord and press the "+" sign next to the chord name

Can you attach a screenshot before and after the plus button is pressed? This would help me a lot to understand what is going on.

Re: New User needs help please

Posted: Mon Dec 11, 2017 11:59 am
by Classic49
Hi Denis

Thanks for your reply. I attach images of before while chord is pressed, while + button is pressed and grid after. I hope this may help. No grid appears after pressing +. The last images was from pressing the grid button on the left of the screen.

Regards

Simon

Re: New User needs help please

Posted: Sun Dec 24, 2017 2:58 pm
by DenisKutuzov
Sorry for the delayed replies, the notifications on the forum are not working well.

Your are in Song mode, hence you would not see the assignment grid (as it doesn't match the song view).
Please go back to chord mode by disabling the song mode icon (bottom icon on the side bar - stack of pads). This would allow chords to be assigned again.